09-05-12

Surfkot’ Westende-bad klaar voor sloop

De leden van surfclub VVW Westende hebben hun clublokaal op het strand van Westende afgebroken.  Alle bekleding, de terassen, de trap en het binnenwerk zijn verwijderd, waardoor ‘het  surfkot’ nu klaar is om volledig gesloopt te worden.   De surfclub krijgt een nieuw onderkomen in het nieuwe, nabijgelegen watersportcentrum.
Burgemeester Michel Landuyt (Open VLD): “Op 22 juni wordt in Westende-bad dit watersportcentrum én het badseizoen geopend.  Tegen dan moet dit oude clublokaal alleszins volledig verdwenen zijn.  Tot mijn grote tevredenheid, want dit gebouw was totaal verouderd en beantwoordde absoluut niet meer aan de hedendaagse vereisten voor een kwaliteitsvolle watersportbeleving.  

“Het mag duidelijk zijn dat we met ons nieuw watersportcentrum op dat vlak straks een enorme stap voorwaarts zetten.” aldus schepen van sport en toerisme Johnny Devey (Open VLD)

Het ‘surfkot’ is nu klaar om volledig ontmanteld te worden.  Aannemers zullen de komende weken de containers en waterputten verwijderen.

 

Foto: burgemeester Michel Landuyt en schepen Johnny Devey aan het ‘surfkot’ met op de achtergrond het nieuwe watersportcentrum

surfkot westende (3).jpg

18:22 Gepost door mario declerck | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.