03-12-11

ONLINE ONTWERPAKKOORD

Het integrale ontwerpakkoord online

Naast de splitsing van BHV en een grote staatshervorming bevat het ontwerpakkoord ook een besparingsbegroting en belangrijke sociaaleconomische hervormingen. U kunt het integrale regeerakkoord online lezen. 

 

"We doen met dit akkoord wat moet: besparen en hervormen," zegt Open Vld-voorzitter Alexander De Croo. Hij benadrukt dat de saneringsinspanning van meer dan 11 miljard een bijzonder zware inspanning is. "Iedereen zal zijn steentje moeten bijdragen, maar dat maakt deze oefening ook evenwichtig. Dit akkoord verdeelt de inspanningen op een evenwichtige en eerlijke manier."

 

Het akkoord legt de fundamenten voor vernieuwd vertrouwen in ons land. "Niet alleen zetten we institutioneel orde op zaken met een splitsing van BHV en een communautair akkoord dat 17 miljard euro aan bevoegdheden aan de deelstaten overdraagt. We voeren ook de sociaaleconomische hervormingen door die ons land nodig heeft zodat meer mensen hun schouders onder onze welvaart zetten. Het komt er nu op aan zo snel mogelijk te starten met de uitvoering van dit gedetailleerd akkoord."


Klik HIER voor het online ontwerpakkoord

 

 

10:34 Gepost door mario declerck | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.