04-05-10

VOEDSELCONTROLE MIDDELKERKE

Blijkbaar doet in Middelkerke het gerucht de ronde dat burgemeester Michel Landuyt persoonlijk het voedselagentschap heeft uitgenodigd in Middelkerke, van een kwakkel gesproken.

Het voedselagentschap FAVV maakte al meer dan een maand bekend dat ze met 20 controleurs gedurende een ganse week zullen trachten 650 bedrijven uit onze gemeente te controleren.

Om de handelaars voor te bereiden voor deze controle heeft de gemeente een infoavond georganiseerd zodat elke handelaar wist waar hij moest op letten.

Ik vind het geen slechte zaak voor onze gemeente dat er uiteindelijk zo een controle plaats vindt, ik lees in de krant dat er al vele zaken gecontroleerd werden en dat zij er goed uitkwamen, de toeristen zullen het graag horen dat ze in Middelkerke-Westende en zijn deelgemeentes niet door een voedselvergiftiging zullen geveld worden. 

07:57 Gepost door mario declerck in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

reactie voedselcontrole het is inderdaad geen slechte zaak dat er af en toe een voedselcontrole gebeurd, maar weet dat onze handelaren zeer veel investeren in hygiene, vaak worden er opmerkingen gemaakt ivm zaken waarvan onze handelaren niks weten.
Ik ben ervan overtuigd dat we in onze regio een zeer groot aantal uiterst bekwame zakenmensen hebben en we moeten ze steunen , niet belasten met torenhoge belastingen en dan nog een hoop controles.Ik bedoel wees wat toleranter met onze handelaren ; het is van hun dat onze stad draait

Gepost door: van damme | 08-05-10

voedselcontrole Het is een feit dat we moeten tolerant zijn voor onze handelaars in onze gemeente, zij zijn de motor van onze gemeente, ik denk dat wij als VLD beleid ze wel proberen te steunen door de gemeentelijke belasting te verlagen van 6,5% naar 5%, bovendien profiteren ook de pariculieren van deze maatregel

Gepost door: mario declerck | 09-05-10

De commentaren zijn gesloten.