27-02-10

300 EURO MINDER PER MAAND

Deze maand verdient u 300 euro minderAls werknemer, ambtenaar of zelfstandige kreeg u vorig jaar in deze maand uw jobkorting. 250 tot 300 euro extra op uw rekening. Omdat u werkt en zo bijdraagt aan ons sociaal systeem. Dit jaar hoeft u niet te zoeken naar uw jobkorting. De Vlaamse regering – nu zonder Open Vld – heeft ze voor zich gehouden. Wie werkt wordt dus niet meer beloond, maar vooral meer belast. Tot 600 euro per werkend gezin. Met dank aan Kris Peeters, Caroline Gennez en Bart De Wever.

Besparen door de belastingen te verhogen is niet onze keuze. Om onze welvaart te behouden moeten we mensen die willen werken belonen, niet bestraffen. Enkel als er meer mensen aan de slag gaan, gaan we onze pensioenen of gezondheidszorg in de komende decennia kunnen blijven betalen.
 
Uit een recente studie van de Nationale Bank blijkt dat de koopkracht van de Vlaming dit jaar feller achteruit gaat dan die van de Brusselaar of de Waal. De oorzaak? Het schrappen van de jobkorting. Dankzij de Vlaamse regering zal de Vlaming de crisis dus nog harder voelen dan de rest van dit land. Il faut le faire!
 
Wij vragen dat de overheid vooral bespaart op zichzelf en niet op u. U verdient beter. Zeker in deze moeilijke tijden.

07:48 Gepost door mario declerck in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.