26-12-09

KERSTFEEST ALLEENSTAANDEN MIDDELKERKE

Voor de 9de keer organiseerden we op kerstavond een kerstfeest voor alleenstaanden en senioren in het casino van middelkerke.

De organisatie is een initiatief van het fonds v/d burgemeester, dankzij giften van lokale handelaars, de steun van Norbert Haeck van het weekblad "Tips" en de verkoop van onze eigen champagne kunnen we dit volledig gratis kerstfeest bekostigen.

De gasten worden dan ook uitzonderlijk in de watten gelegd, ze worden allemaal individueel bij hun thuis afgehaald en teruggebracht, bij het binnenkomen krijgt iedereen een foto met de kerstman en de burgemeester. 450 personen in totaal schijven aan tafel voor een 4 gangen menu met aangepaste wijnen, tijdens de avond zijn er ook verschillende optredens, o.a orgelist Jerry, Franckie Westri, Paul Bruneel, Mieke D en accordeonist Eddy. Als verrassing kwam dit jaar Charlotte Therssen en paar intieme nummertjes brengen, Charlotte is vooral gekend door haar deelname aan het één programma "zo is er maar één" bovendien heeft zij ook de trailer van "familie" ingezongen. Groot was de verbazing van haar grootvader die ook aanwezig was in de zaal, toen Charlotte op het podium verscheen.

Na het eten kregen al de gasten nog een geschenkenzak mee naar huis, na het opruimen konden we met de 70 vrijwilligers ook genieten van de kerstmaaltijd, ik ben ervan overtuigd dat alle gasten en voornamelijk al de vrijwilligers die hun kerstavond opofferden, met een "goed" gevoel onder de dekens kropen.

DSC05406

DSC05438

DSC05482

DSC05501

DSC05550

 

 

 

16:06 Gepost door mario declerck in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.