25-08-09

Middelkerke – Burgemeester geeft boek uit over zijn kustgemeente

Burgemeester Michel Landuyt pakt uit met een actueel fotoboek over Mddelkerke : “Na vele reizen in binnen- en buitenland trof mij telkens de schoonheid van mijn kustdorp. De ongerepte schoonheid van ons zandstrand en ook het speciale licht dat ook zoveel kunstenaars inspireerde. De meeste boeken over Middelkerke handelen over het verleden. Ik vond het dan ook dat het hoog tijd was voor een actueel tijdsbeeld.

Als burgemeester was ik bevoorrecht getuige van de intrede van mijn gemeente in het derde millenium. In de loop der jaren heb ik daarover een groot fotoarchief verzameld. In mijn boek wens ik het publiek te laten mee genieten van mijn persoonlijke fotoverzameling. Uiteraard komen alle deelgemeenten aan bod.

michel

Het boek ‘Middelkerke – Op de grens van Vlaanderen en de Noordzee’ (gebonden – 20 x 25) bevat 110 unieke kleurenfoto’s.  Het is verkrijgbaar tegen 30 euro mits voorintekening tegen uiterlijk 4 september door storting op rek. Nr. 473-4032241-09 of via michel.landuyt@dommel.be of 0472/301408. Het kan dan afgehaald worden, desgewenst gesigneerd, op 27 september 2009 in Taverne on the Beach, Casino om 11u

 


08:39 Gepost door mario declerck in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.