16-05-09

VESPARIT MIDDELKERKE

bart vespa

"Hallo Vespisti,

Op Pinkstermaandag 1/06/09 houden wij onze eerste Vespa-rit te Middelkerke tgv Sluze Kermesse ( http://sluzekermesse.skynetblogs.be )
Samenkomst vanaf 10u Marktplein Middelkerke
Ride-out omstreeks 11u15-11u30
Totaal traject : ongeveer 60 km

Tocht op de Vespa doorheen Middelkerke, Leffinge, Slijpe, Sint-Pieterskapelle, Mannekensvere, Wilskerke, Lombardsijde, Schore en Westende.
Spring op je Vespa en rij met ons mee. Geniet van het prachtige hinterland van Middelkerke en de bruisende kustgemeenten.
Onderweg houden we één halte om het middagmaal te nuttigen ; éénmaal om een verfrissing te drinken en éénmaal om ons op een dessertje te trakteren.
Op het einde van de rit is nog een traktatie inbegrepen en kunt u genieten van een gratis optreden van coverband Yip ( www.yip.be ).

Hoe deelnemen aan de Vespa-tour :

Deelname kost 10 euro per persoon ( hierbij inbegrepen zijn middagmaal en telkens 1 consumptie of dessert tijdens het halt houden). Ook aan een
origineel aandenken hebben we gedacht ! Inschrijven kan vooraf mits overschrijving op Sluis- en Tuinwijkcomité, Hendrik Prootstraat 32, 8430 Middelkerke met
rekeningnummer 979-2210852-33. Gelieve betalingsbewijs de dag zelf mee te brengen aub !

OOK DE DAG ZELF KAN NOG INGESCHREVEN WORDEN MAAR DAN ZONDER GARANTIE VOOR HET MIDDAGETEN. DEELNAME IS DAN OOK GOEDKOPER !!

Hopelijk tot 1 juni !!"

 

 

09:49 Gepost door mario declerck in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.