18-12-08

KIEKTEKE MIDDELKERKE

De Middelkerkse toneelgroep 'Kiektekè' stelt voor:
 
"Wie blijft, die schrijft"
 
... een volkse komedie over drie vrienden die , ontevreden als ze zijn met de principes die de huisregisseur van het toneelgezelschap waartoe ze behoren hanteert, beslissen om dan maar zelf een stuk te schrijven...   dat zulks niet van een leien dakje loopt, daar kunt U binnenkort getuige van zijn!
 
De regie is in handen van Kris Soete en Peter Dewulf.
Auteur is Gilbert Rosseel, ism Kris Soete en Peter Dewulf.
 
Spelen dit keer met 'Kiektekè' mee: Kris Soete, Peter Dewulf, Tineke Vanhoof, Bart Vermeulen, Bart Bouton, Johan Boncquet, Nancy Clement, Lobke Vandenberghe, Karin Laureys........ vele anderen treden op als figurant!!

Kaarten worden à 7 euro op de markt gebracht op maandag 15 december aanstaande en zijn verkrijgbaar bij "Dagbladhandel Olivier en Veroniek Cottry-Demol" , Kerkstraat in Middelkerke , in café "Sportwereld" aan de kerk van Middelkerke en tevens bij Liliane Lecomte, Begoniastraat 10 in Westende.
 
 
De opvoeringen vinden plaats in Centrum 'De Branding', Populierenlaan Middelkerke, op vrijdagen 30 januari, 6 en 13 februari en op zaterdagen 31 januari, 7 en 14 februari, steeds om 20 uur.
 
 
Te vermelden is dat nav het 5-jarig bestaan van "Kiektekè", in de zaal, de avonden van de opvoeringen van "Wie blijft, die schrijft", reeds kaarten zullen kunnen aangekocht worden aan gereduceerde prijs (5 euro) voor het tweede stuk 'De truken van de foor' welke wordt opgevoerd einde mei-begin juni 2009...
 
Alle info omtrent 'Kiektekè' kan U nalezen op onze website www.kiekteke.be, zeker Uw surfbezoekje waard!!!!!
kiekteke (Large)

08:10 Gepost door mario declerck in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) | Tags: middelkerke |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.